В края на юни нашите приятели от национален ансамбъл „Филип Кутев“ ви канят на две прекрасни събития в Бургас и София!

Kаним ви да се включите в магията на танца и традицията!

 „Всяка вечер стоя до късно и всяка сутрин разбирам, че това не е добра идея.“ - Неизвестен автор

Най-честият въпрос, който получавам, е от нощните птици. Когато ме чуят да проповядвам ползите от ранното събуждане, те все пак задават досадния си въпрос: „Аз съм нощна птица, наистина ли мога се променя и да започна да се събуждам рано?"

Простият отговор: Да, но само ако искате да го направите. Часът, в който се събуждате всеки ден, не е генетична черта. Той не е част от вашето ДНК и не въпрос на предопределение или съдба до колко часа ще стоите с лице във възглавницата си.

                                                            

Ние от Жануа'98 искаме да разберем как се справяте с ранното ставане? Приятели ли сте му? Или не се разбирате много добре?

Или пък си пиете заедно кафето сутрин? Или винаги закъснявате, защото не ви е събудило навреме?

 

 

 

Издателство Жануа'98 представя ,,За креативността. Няма правила'' на 2-ри декември в клуб „Перото“.

Длъжност: Офис координатор.

Работата включва водене на кореспонденция, обработка на данни и поръчки, координиране на срещи с читатели, участие в организация на събития и представяния на книги, връзка между отделите на фирмата.

Особено важно за колектива на фирмата е бъдещият служител да бъде комуникативен, отговорен и организиран.

Изисквания:
▪ Интерес към книгите и книгоиздателския бизнес
▪ Стремеж към себеразвитие и себепознание
▪ Познаване на чужди езици - английски и руски задължително (писмено и говоримо), всеки друг е допълнителен бонус

Необходими качества:
▪ Амбициозност, отговорност, с положителен настрой за живота и желание за работа в усмихнат и ведър млад екип.
▪ Комуникативност, креативност и организираност.

Умения:
▪ Работа с MS Word, MS Excel, Internet приложения и офис техника.
▪ Грамотност - познаване, владеене и прилагане на правописната и граматична норма на българския език.
▪Налично свидетелство за управление на МПС - не е задължително, но би било бонус.

Животът на Издателството е изключително динамичен и разнообразен, пълен с интересни събития, срещи и запознанства. Ако имате интерес да работите с нашия екип, да бъдете част от издаването на едни от най-успешните книги на българския пазар и да научите много за този бизнес и едновременно с това отговаряте на горепосочените изисквания, пишете ни!
Необходими документи за кандидатстване: мотивационно писмо, автобиография и актуална снимка. Документите си изпратете до 21 октомври на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Изпратените ни от Вас кандидатури ще прегледаме и обработим. Кандидатите, към които проявим интерес, ще бъдат уведомени с обратен мейл и поканени за разговор в седмицата 23 - 28 октомври.
Работата е на пълен работен ден с възможност за мобилност, заплащането е по договаряне по време на интервюто. Ако Вие сте всичко това (а може би и още много), ще се радваме да се запознаем с Вас!

101 СЪВЕТА ЗА УПОТРЕБА
ЗДРАВЕ ● КОЗМЕТИКА ● ПАРФЮМЕРИЯ
автор: Полина Маркова

Една суперзвезда. Един супершампион с безброй много титли. Хиперболичните комплименти никога не са изречени напразно, ако се отнасят за Андреа Пирло – полузащитника на „Ювентус“ и националния отбор на Италия, бивш играч на „Милан“, с който тим спечели всичко възможно, и бивш играч на „Интер“. Това, което ни поразява в него освен гениалността му, е изключителната логика, която проявява, когато е на терена, а също и извън него. Креативност и интелект живеят заедно в неговото тяло, като свързват по изключителен начин главата и краката му. „Мисля, следователно играя“ е потвърждението на перфектната ефикасност на машината Пирло. „Черно-белият“ плеймейкър използва краката си, за да играе футбол, и то – по съвършен начин, главата си, за да мисли и езика си, за да каже това, което чувства – без никаква тактика или заобикалки. Той заема ясна позиция, разграничавайки се от колегите си футболисти, които са замесени в залаганията. Обявява се категорично срещу насилието по стадионите и растящите проблеми с расизма. В същото време разказва и за духовната си страна, проявена в легендарните майтапи от съблекалнята. За първи път Пирло, „футболистът на всички“, както го определя треньорът Чезаре Прандели, разкрива пред читателите и интелигентността си, която е водеща в действията на един от най-съвършените играчи на европейския футбол.

Страница 1 от 4

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в