Вземи своя подаръчен пакет от Жануа

Понеделник, 18 Декември 2017 20:08
Написана от

Вземете сега своя пакет книги с празнична отстъпка и безплатна доставка!

 

Жануа'98 ви желае красиви празници! 

Издателство Жануа'98 представя ,,За креативността. Няма правила'' на 2-ри декември в клуб „Перото“.

Длъжност: Офис координатор.

Работата включва водене на кореспонденция, обработка на данни и поръчки, координиране на срещи с читатели, участие в организация на събития и представяния на книги, връзка между отделите на фирмата.

Особено важно за колектива на фирмата е бъдещият служител да бъде комуникативен, отговорен и организиран.

Изисквания:
▪ Интерес към книгите и книгоиздателския бизнес
▪ Стремеж към себеразвитие и себепознание
▪ Познаване на чужди езици - английски и руски задължително (писмено и говоримо), всеки друг е допълнителен бонус

Необходими качества:
▪ Амбициозност, отговорност, с положителен настрой за живота и желание за работа в усмихнат и ведър млад екип.
▪ Комуникативност, креативност и организираност.

Умения:
▪ Работа с MS Word, MS Excel, Internet приложения и офис техника.
▪ Грамотност - познаване, владеене и прилагане на правописната и граматична норма на българския език.
▪Налично свидетелство за управление на МПС - не е задължително, но би било бонус.

Животът на Издателството е изключително динамичен и разнообразен, пълен с интересни събития, срещи и запознанства. Ако имате интерес да работите с нашия екип, да бъдете част от издаването на едни от най-успешните книги на българския пазар и да научите много за този бизнес и едновременно с това отговаряте на горепосочените изисквания, пишете ни!
Необходими документи за кандидатстване: мотивационно писмо, автобиография и актуална снимка. Документите си изпратете до 21 октомври на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Изпратените ни от Вас кандидатури ще прегледаме и обработим. Кандидатите, към които проявим интерес, ще бъдат уведомени с обратен мейл и поканени за разговор в седмицата 23 - 28 октомври.
Работата е на пълен работен ден с възможност за мобилност, заплащането е по договаряне по време на интервюто. Ако Вие сте всичко това (а може би и още много), ще се радваме да се запознаем с Вас!

Резултати

Понеделник, 24 Юли 2017 12:55

Етерични масла

Понеделник, 01 Август 2016 15:24

101 СЪВЕТА ЗА УПОТРЕБА
ЗДРАВЕ ● КОЗМЕТИКА ● ПАРФЮМЕРИЯ
автор: Полина Маркова

Андреа Пирло

Понеделник, 01 Август 2016 15:21

Една суперзвезда. Един супершампион с безброй много титли. Хиперболичните комплименти никога не са изречени напразно, ако се отнасят за Андреа Пирло – полузащитника на „Ювентус“ и националния отбор на Италия, бивш играч на „Милан“, с който тим спечели всичко възможно, и бивш играч на „Интер“. Това, което ни поразява в него освен гениалността му, е изключителната логика, която проявява, когато е на терена, а също и извън него. Креативност и интелект живеят заедно в неговото тяло, като свързват по изключителен начин главата и краката му. „Мисля, следователно играя“ е потвърждението на перфектната ефикасност на машината Пирло. „Черно-белият“ плеймейкър използва краката си, за да играе футбол, и то – по съвършен начин, главата си, за да мисли и езика си, за да каже това, което чувства – без никаква тактика или заобикалки. Той заема ясна позиция, разграничавайки се от колегите си футболисти, които са замесени в залаганията. Обявява се категорично срещу насилието по стадионите и растящите проблеми с расизма. В същото време разказва и за духовната си страна, проявена в легендарните майтапи от съблекалнята. За първи път Пирло, „футболистът на всички“, както го определя треньорът Чезаре Прандели, разкрива пред читателите и интелигентността си, която е водеща в действията на един от най-съвършените играчи на европейския футбол.

Юсейн Болт

Понеделник, 01 Август 2016 15:15

Юсейн Болт е най-великият атлет, който светът някога е виждал. Притежател на шест олимпийски златни медала и разбивач на световни рекорди на 100 и 200 метра, неговата история е за един живот, изживян на максимална скорост.

„По-бърз от светкавица“, неговата автобиография, разказва историята от първите му крачки в селските райони на Ямайка до хеттрика на олимпийските игри в Лондон, който го превърна в жива легенда. Историята му е едновременно увлекателна и изненадваща. Като изгряваща сензация в атлетиката той е бил диагностициран с гръбначно изкривяване, което е на път да провали кариерата му. Той вече е най-известната спортна звезда на планетата, когато автомобилна катастрофа по чудо не слага край на живота му през 2009 г. Въпреки тези стъпки назад, неимоверната конкурентна жилка и феноменалният талант на Юсейн му помагат да блесне пред целия свят и да се превърне в най-голямата спортна икона на 21-ви век. 

Изпълнена с енергията, напереността и харизмата на Юсейн, „По-бърз от светкавица“ е книга, която допринася легендарният спортист да оживее бурно на страниците. 

Как да засилим имунитета си

Сряда, 17 Февруари 2016 10:58

Скъпи читателю,
Тази книга е за теб, ако непрекъснато боледуваш от дихателни или други инфекции (или ако това се случва често с твое дете или с твой близък и искаш да помогнеш) и ако постоянно търсиш отговори на някои от следните въпроси:
- Защо боледувам по-често от хората около мен?
- Какво се случва с организма ми по време на инфекция?
- Приятел или враг е повишената температура при разболяване?
- Защо при повечето боледувания антибиотиците не само че не помагат, но могат и да навредят?
- Как трябва да се храня, за да превърна храната си в лекарство?
- Кои витамини и микроелементи (и в какви дози) са най-полезни за имунната ми защита и как да си ги набавя?
- Как да си помогна с хомеопатия при чести боледувания?
- Кои билкови чайове (растителни екстракти) са с най-силен имуностимулиращ и противомикробен ефект?
- Как да използвам меда и другите пчелни продукти, за да подсиля организма си?

Страница 1 от 4

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в