Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

КАРМИЧЕН МЕНИДЖМЪНТ

КАРМИЧЕН МЕНИДЖМЪНТ
-10 %
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
При поръчка над 50 лева
КАРМИЧЕН МЕНИДЖМЪНТ

Каквото посееш, това и ще пожънеш в Бизнеса и в Живота си 

„Кармичен мениджмънт” е отдавна чаканото продължение на „Шлифоващият диаманти” – една от най-популярните книги за бизнес, преведена на повече от петнайсет езика, спечелила милиони читатели по цял свят. „Шлифоващият диаманти” ви запозна с възхода на една от най-успешните компании в историята на Ню Йорк, а „Кармичен мениджмънт” сега ще ви посочи пътя, по който вие сами можете да постигнете такъв успех. Изконните мъдрости, стигнали до нас от най-дълбока древност, които ще усвоите тук, са използвани от най-успешните глобални мениджъри и лидерите на новия свят. 

Вашият шеф сформира екип от дванайсет души и ви прави ръководител на проекта. Задачата ви е следната: да пуснете на пазара 100 000 бройки от новия продукт и да осъществите продажбата им в рамките на шест месеца.

Или пък съпругата ви е решила, че кухнята има нужда от ремонт, и ви отпуска един месец да го приключите.

Може и току-що да сте си поставили за цел да загубите пет лири до другия понеделник.

Стоте хиляди бройки може да са книги, пици или програмни продукти, продавани онлайн, без значение. Работата е там, че някакъв конкретен проект или задача трябва да се изпълни в определен срок. Ваша е отговорността да организирате нещата така, че това да стане в рамките на този срок.

Нека си го кажем без заобикалки, животът ни представлява един дълъг низ от задачи. И ние се нуждаем от знание за това как да ги изпълним по най-добрия начин; нужна ни е безпогрешна рецепта за постигане на сигурен успех. Финансов успех, естествено… нали за това става дума. Но в същото време искаме да сме успешни и като личности – да сме добродетелни, да сме щастливи, здрави психически и физически. А ако вършим нещата както трябва, ние помагаме на всички около нас и едновременно с това помагаме на целия свят.

Тази книжка ви предоставя един съвсем нов подход към изпълнението на вашите задачи и проекти. Той няма нищо общо с онова, което сте чували или вече познавате, но действа… действа безотказно! Пробвайте го. Трябва само да отделите един час от личното си време. Ние вярваме, че ако дадена идея е правилна, тя може да бъде обяснена само с няколко думи… тъй че останалото зависи от вас.

Данни за книгата
Брой страници
Година на издаване
Корица
Категория
Език

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
10.00 лв.
9.00 лв.