Запазете датата 13 септември /четвъртък/ отсега- 19часа! Вадим Шишкин и Жана Иванова ще представят дългоочакваната си съвместна книга - „Уроци с Мастера“.

„Мистиката остава мистика дотогава, докато сам не я овладееш" - Мирзакарим Норбеков 

По случай 20 години от създаването на издателството очаквайте през септември месец новия каталог със Словото на Учителя!

 

Книгата, която държите в ръцете си, е написана в знак на дълбока благодарност за всичко, което двамата получихме и продължаваме да получаваме за близо 20-годишния си съвместен път с Мирзакарим Санакулович.

Първото ѝ пилотно издание излезе в малък тираж през 2017 г. - на 17.11.– за юбилея на Мастера, като специален подарък за него и членовете на „Клуба на милионера“ в Русия.

Първоначалната идея на Мирзакарим Норбеков беше да напишем обща книга, в която да ние да споделяме уроците си, а той да ги анализира и да препоръчва след това на читателя определени практики и упражнения.

Но кой е читателят? За кого са тези редове?

Не за всеки!

 ____________________________________

Ден на книгата с Жануа'98

Четвъртък, 19 Април 2018 08:43

По случай Международния ден на книгата и авторското право - 23 април, ние от Жануа'98 ще ви препоръчаме любимите си заглавия и ще ви ги предоставим

с отстъпка от 25%!

При поръчка над 50лв доставката е безплатна!

Отстъпката за книгите ни ще важи през цялата седмица - 23 - 27 април - от 00:00 часа в неделя срещу понеделник до петък - 23:59.

В края на статията има директна връзка към магазина. С клик върху всяка от снимките ни също отивате директно в магазина.

 

Биографията на Коби Браянт вече на български!

Поръчайте сега своята бройка и се възползвайте от безплатната доставка!

                  

                                 

 

 20лв. КУПИ                            24лв.     КУПИ

 

 

Дългоочакваната джобна книжка с 50 подсказки за креативността от гуруто в рекламата Джон Хегарти е вече налична в офиса ни.


„Творчеството е процес, който трябва непрекъснато да се захранва. Целта на тази книга е да ви подскаже как да задвижите механизма и как да поддържате темпото. Тя няма да ви даде идеи какво да сътворите. Това трябва да решите сами.

Да, всички сме творци, но само някои от нас ще имат щастието да си изкарват прехраната с това.
Бихте искали да сте един от тези късметлии? Тогава тази книга е за вас.“


Можете да я закупите с отстъпка и намаление!


ИСКАМ ДА ПОРЪЧАМ

Коледният панаир на книгата чука на вратата!

С нетърпение очакваме поредната възможност да се срещнем с вас - читателите, да поговорим за хубавите нови книги на българския пазар, да си разкажем какво ни се е случило от Пролетния базар досега и да разменим впечатления за любовта към книгите и всичко останало, за което ни се говори. :)

Очакват ви интересни заглавия от любими и непознати автори, няколко премиерни книги и куп изненади, които с вълнение очакваме да ви представим. Можете да се включите в ежедневните ни томболи и да получите награда.
Заповядайте на нашия щанд - на познатото място, трети етаж - в празнично настроение, заредени с усмивки.

Очакваме ви всеки ден от 12 до 17 декември!

НДК | щанд 321
10:00 - 20:00 часа

 

За креативността | Играй със сърце | Кармата на любовта

Имаме удоволствието да ви поканим на поредица от интересни събития, събрани във форума „Предколедна седмица на Жануа'98 и приятели“, който ще се проведе от 24 ноември до 01 декември. В рамките на тази една седмица ще имате възможността да посетите различни лекции и тренинги, да се запознаете с интересни практики и да получите ценна информация от нашите лектори, както и да присъствате на представянията на две от новите ни книги - „Етерични масла за всеки ден“ и 2-ра част на книгата за Натали Дроен - „Влюби се в тайната“.

и връзка към цялата информация тук https://madmimi.com/p/7c4c09

 

Жануа’98 търси следващия човек в екипа си

Четвъртък, 29 Септември 2016 17:20

Издателска къща „Жануа’98“ търси следващия човек в екипа си!

Издателско – продуцентска къща „Жануа’98“ е създадена през 1998 г.  Развива динамична издателска работа,  организиране и провеждане на семинари, творчески срещи, тренинги. Участва в създаването на многобройни културно-социални събития, както и се занимава с продуцентска и благотворителна дейност.

До момента са издадени над 130 тома с беседи на Учителят Беинса Дуно, автори на нашите книги са едни от най-големите лекари, психолози  и духовни учители на 21 век – Мирзакарим Норбеков, Берт Хелингер, Геше Майкъл Роуч, Сергей Бубновски, Иван Неумивакин и други. Сред изданията ни са книгите за Алберт Айнщайн, Лари Кинг, Опра Уинфри и Акио Морито – създателя на Sony.

От май 2015 издателството започва издава спортни биографии, посветени на живота на вдъхновяващи световноизвестни успешни личности, част от които Мишел Платини, Майк Тайсън, Майкъл Джордан, Стивън Джерард, Андреа Пирло и Юсейн Болт. 

Ежегодно издателството е част от всички събития на книжния подиум в България – като Международен панаир на книгата (пролетен и летен), Алея на книгата и други. Организира четения и представяния на книгите и авторите си. От 2008 година ИК „Жануа’98“ е един от инициаторите на благотворителната акция „Жълти стотинки“, която вече 9 години събира и дарява пари  за обзавеждане на детски болнични стаи, закупуване на играчки и апаратура за лечебни заведения, както и за построяване на детски площадки. 

Животът на Издателството е изключително динамичен и разнообразен, пълен с интересни събития, срещи и запознанства. Ако имате интерес да работите с нашия екип, да бъдете част от издаването на едни от най-успешните книги на българския пазар и научите много за този бизнес и едновременно с това отговаряте на долупосочените изисквания, пишете ни!

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в