Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Доставка

Жануа'98 работи с куриерските услуги на Econt.

При поръчка от нашия магазин ще получите избрания от Вас артикул до три работни дни. Нашите куриери ще се свържат предварително с Вас за уточняване времето за получаване, коетaо Ви е удобно.

Безплатна доставка при поръчка над 50лв
До офис:  До адрес:
до 20лв - 5,50лв до 20лв - 6,50лв
21лв - 50лв - 4,50лв 21лв - 50лв - 5,50лв

 

Условия за доставка:
Доставката с куриерска фирма „Econt“ се извършва в срок от 3 работни дни в рамките на Република България.
Електронна книжарница „Жануа’98“ не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на куриерска фирма „Econt“.
Поръчки, направени до 13:00 часа в работен ден, се обслужват в рамките на същия ден.
Поръчки, направени след 13:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.
След като направите поръчката си в Електронна книжарница „Жануа’98“, на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й. Доставките се извършват от куриерска фирма „Econt“ – до посочения от Вас адрес или техен офис. При поръчка до техен офис артикулите пристигат по-бързо, отколкото до посочен от вас адрес.
Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Електронна книжарница „Жануа'98“ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни (без предварително уведомяване на Потребителя) и с над 7 дни (с предварителното му уведомяване), при което той потвърждава съгласието си да получи поръчката с удължения срок.
Електронна книжарница „Жануа'98“ си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.

Ако имате някакви препоръки или забележки, моля, пишете ни на: janua98.bg@gmail.com или използвайте формата за контакт.

Благодарим, че пазарувате от нас!