Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ
ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ
-10 %
ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ
ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
При поръчка над 50 лева
ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЕШКИ

Десетте най-големи грешки, които можете да допуснете, и как да ги избегнете

 

от Дервиша и Ламата
Мирзакарим Норбеков и Геше Майкъл Роуч

 

"Може би е възможно да променим отношението си към грешките. Да видим в тях уроците, които са ни позволили да продължим да живеем благодаре-ние на това, че сме се научили (придобили болез-нен опит) да ги преодоляваме.
В такъв случай ние можем да започнем открито да споделяме един с друг грешките си и дори да сравняваме най-големите от тях, като си помагаме един на друг да ги избягваме, което още не сме ус-пели да направим. Макар че всеки от нас има свои версии на Най-Големите Грешки, много от тях са приблизително еднакви за всички хора на Земята.
В тази книга искаме да разкажем за десетте Най-Големи Грешки, които е направил всеки от нас през дългия си живот. Великият американски фило-соф Бенджамин Франклин, живял преди около 300 години, веднъж казал:
Каква е ползата от съветник, допуснал грешка?
Този, който е засядал, знае къде е плитчината.
Руснаците и американците се връщат към ста-рите спорове от времената на Студената война на 50-годишна възраст и чудовищно неразбиране цари в отношенията между мюсюлманския и западния свят. И ние си помислихме, че ще бъде прекрасно, ако двама приятели писатели, руският мюсюлма-нин суфи Мирзакарим Норбеков и американски-ят будист, възпитан в християнско семейство, Геше Майкъл Роуч, напишат заедно книга. И ако ние можем да се споразумеем, то всеки ще може да го направи!
Надяваме се, че това наше сътрудничество ще помогне на вас лично и на останалия свят. Моля, прочетете за нашите Най-Големи Грешки и се опи-тайте да не ги допуснете за краткото време, което ви е дадено на този прекрасен свят."

Данни за книгата
Брой страници
Година на издаване
Корица
Категория
Език

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
20.00 лв.
18.00 лв.