Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА

ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА
-10 %
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
При поръчка над 50 лева
ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА

ОПИТЪТ НА САКРАЛНАТА АРХИТЕКТУРА НА ТЯЛОТО И МЕТАФИЗИОЛОГИЯТА
Натали Дроен
втора част
автор: Татяна Чесанова
твърди корици


Христос воистина воскресе!

Животът започна!

Нашата ОС – „златният меч, присъства във всеки човек и ако нашият живот преминава не по пътя на този „меч, тогава идват страданията и болестите – те не са наказания, а напомняне за човека, че той се е „спрял … не върви по пътя на развитието, което се очаква от него, и затова преживява… потоп!

Убедена съм с днешна дата, че един Източник изпълва живата плът, един-единствен! Убедена съм, че всекиму е отсъдена „своя съдба – на един език да говорим с „НЕГОВОТО Слово – всички хора.

Вашият Ангел-Хранител безусловно ви съпътства и охранява вашето търпение за благодатта, потребно е да изтърпим спускането в пропастта, в която се задъхваш от себе си… но в далечината проблясва новата светлина – от Царските Двери, отварящи се с особената молитва, която ще ги отключи, която може да ви спаси, поставяйки ви на правилната пътека, подравнявайки следите от собствените ви стъпки.

Долното да оставите долу – в покоя – в покаянието – в тишината да възхождате и да се обичате един друг, превръщайки се в Дете от Божия Порода. Любовта е словото, а словото е у БОГ.
Защото смърт няма – Любовта е от Бога!

С вас съм, Натали
15 април 2012


nathaliedroin.com
nathaliedroin.bg

Данни за книгата
Брой страници
Година на издаване
Корица
Категория
Език

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
25.00 лв.
22.50 лв.